Skip to main content

Espectacle   ·   Exposicions   ·   Exposicions i Galeries

Reconnectem-nos

6 històries humanes sobre la solitud no volguda

05 de novembre 2023
Espai Orfeó.   Lleida 
Entrada lliure.
Web esdeveniment

L'Orfeó Lleidatà presenta RECONNECTEM-NOS, una exhibició que destaca les històries de sis persones que experimenten la solitud no desitjada. Aquesta mostra és el resultat del projecte homònim de la Federació d'Ateneus de Catalunya, que ha convertit aquestes experiències en expressions artístiques produïdes per entitats culturals de tot Catalunya. RECONNECTEM-NOS compta amb la col·laboració dels Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa, l'Ateneu Adrianenc de Sant Adrià del Besòs, el Casal Societat La Principal de Vilafranca del Penedès, el Casino de Calaf, el Cor de Sentmenat i l'Orfeó Lleidatà.

Durant els mesos passats, diversos grups artístics d'aquests ateneus han treballat en propostes originals basades en entrevistes gravades amb Cèsar, Gerard, Isaac, Javier, Montse i Yamilet, persones que viuen en situacions de soledat no volguda. Aquest projecte té com a objectiu visibilitzar i lluitar contra aquesta problemàtica, així com reivindicar els ateneus com a espais de transformació i inclusió, on es poden reconstruir lligams i crear vincles.

L'esdeveniment és gratuït i d'entrada lliure, i inclou tres obres de microteatre i una actuació coral a la Sala Orfeó. També es podran veure tres exposicions fotogràfiques resultants del treball dels grups artístics de dues entitats. Després de l'espectacle, es servirà un refrigeri als assistents al vestíbul de l'entitat. RECONNECTEM-NOS compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona, així com la col·laboració de diverses organitzacions com Som - Fundació, l'Associació de Dones No Estàndards, Actuavallès i el Servei de Recuperació Comunitària de l'Institut Pere Mata.


Destacats

Concerts

A Reviure

Lleida

Exposicions ...

Exposició immersiva 'Ecos de passions prohibides'

Penelles

Rutes i Visites ...

Visites guiades al Molí d’Espígol de Tornabous

Tornabous