Skip to main content

Concerts

Dr. Calypso

Dr. Calypso + Testarudes + Mash Masters (amb el cantant Dimas al micròfon)

26 de gener 2024
Cotton Club.   Lleida 
20
25 euros a taquilla
Comprar entrades

Dr. Calypso és un grup històric i pioners de la música jamaicana a Catalunya. Arriben a Lleida amb la data del 35è aniversari i amb la gira que fins a la data només els haurà portat a Barcelona, aquest serà el primer concert de l’any de la gira batejada amb el nom “Recaiguda tour”

Fa més de 10 anys de la seva darrera visita a Lleida, una banda que ha tingut ponent molt present en les seves eternes gires i que ha fet que siguin molts els seguidors fidels que els tenen com a banda catalana de capçalera.

El 2024 es proposen celebrar els seus 35 anys com a grup, presentant novats i clàssics, amb un nou repertori per donar el millor espectacle de la seva carrera en una celebració on sonaran els hits de sempre i una mica més.

El concert de Lleida serà l’ocasió per reviure en directe les cançons de la banda que anys enrere van enregistrar als LP’s “Original Vol 1”, “Toxic Sons” o “Mr. Happiness”.

A més els acompanyaran Les Testarudes, que son la banda del moment formada per nou dones d'entre 20 i 27 anys de tota Catalunya, i el col·lectiu de Castelló Mash Masters.

Esdeveniments relacionats


Destacats

Teatre

MRS. BORKMAN de Henrik Ibsen

Lleida

Exposicions

Exposició 'Pergamins'

Lleida

Exposicions

Exposició 'M. Ardan, gran viatger del s. XIX'

Lleida