Skip to main content

Presentacions

Presentació solidària amb Down Lleida

Amb Francisco Muñoz, Sergi Urgell, Ignasi Boya i Roger Ibars

17 de gener 2024
Restaurant Urgell.   Lleida 

Els autors lleidatans Francisco Muñoz, Sergi Urgell, Ignasi Boya, Roger Ibars es citen al restaurant Urgell de Lleida per fer la presentació i posterior firma dels seus llibres en un acte solidari amb la associació Down Lleida. 

L’acte començarà a partir de les 18:00 hores i serà presentat pel mateix Ignasi Boya. Els llibres que es presentaran seran:

  • Suspiros del Alma escrit per Francisco Muñoz. Un llibre de poesia on parla de diferents indrets, així com de les persones més significatives i especials a la vida de l’autor. 
  • Amb Lleida al paladar escrit per Sergi Urgell i Ignasi Boya. Un llibre de cuina amb receptes típiques catalanes amb el toc dels productes de la nostra terra.
  • Crónicas de un mundo perdido - Kyle White escrit per Roger Ibars. Un llibre que tracta d’una Espanya futurista sota un règim dictatorial on la propagació d’un virus incurable condicionarà la trajectòria dels seus protagonistes.

Durant aquesta jornada es podran comprar els llibres i part de la recaptació de la venda serà destinada de forma solidària a l’entitat Down Lleida.


Destacats

Exposició 'Segarrejant. Tan sols això'

Exposicions

Exposició 'Segarrejant. Tan sols això'

Cervera

11a Edició de CircPicat

Activitats familiars ...

11a Edició de CircPicat

Alpicat

Sant Jordi a Verdú

Activitats familiars ...

Sant Jordi a Verdú

Verdú