Skip to main content

Concerts   ·   Festes

Bandidos perversiones + Dj Trapella

Música

20 de gener 2024
Pavelló polivalent Alcarràs.   Alcarràs 
Entrada lliure

BANDIDOS PERVERSIONES
L’últim crit dins en bandes de versions. 

Bandidos neix fa 8 anys de la unió de diferents músics d’Osona, construint un estil propi que els està consolidant com una de les propostes més exclusives, potents i de més garantia de l’escena. Un repertori que engloba música dels anys 80 fins a l’actualitat interpretada amb un ADN propi. 

Una explosió de xou i humor arriba aquest 2023 amb un espectacle únic i gens convencional. Cada Concert, un acte solidari: 

Una part de la recaptació per la contractació de la banda anirà destinada a l’organització PA NEPAL: Prisoners Assistance Nepal (PA Nepal) és una organització que busca constantment proporcionar necessitats bàsiques i drets humans als presos i als seus fills; un dels grups més vulnerables del Nepal.

DJ TRAPELLA 
Obertament LGBTQ+ i amb identitat de gènere dissident, amb el color lila present representant la lluita feminista, Dj Trapella crea una festa eclèctica, mesclant els 25èxits més actuals amb els més alternatius, de forma que les sessions siguin dinàmiques, fresques i sorprenents. 

Aquestes festes es caracteritzen per un so i identitat propis gràcies a una fórmula única: mesclar un gran ventall d'estils musicals entre sí i en directe, des dels més alternatius fins als més comercials, fet que permet englobar a tot el públic per a que ningú quedi indiferent tot generant un ambient de festa variada, versàtil i divertida. 

Com a valor afegit, al mesclar es reivindica el "Real Djing", col·locant la figura del Dj com a artista i no com a entretenidor. 

Gràcies a la capacitat de barrejar temes diversos de forma simultània, fent ús del hype i alhora de la nostàlgia dels 90 i els 2000s, s'aconsegueix propiciar un ambient on totes les generacions i gustos troben punts en comú mitjançant estímuls musicals dinàmics i vivaços.

Esdeveniments relacionats


Destacats

Festes

Correbars i Festa a Vilagrassa

Vilagrassa

Teatre

Teatre 'Altsasu'

Juneda

Activitats familiars ...

Setmana cultural, Festa de l'Ermita i Festa Major de primavera a Raimat

Lleida