Skip to main content

Festes

Festes de Sant Sebastià a la Seu d'Urgell

Programa d'actes

Divendres 19 de gener:

- 20 h.: Pregó d'inici de les festes a càrrec del filòsof Xavier Antich i Valero. Acte obert a tothom. Lloc: Local Social de la Germandat de Sant Sebastià (Carrer Garriga i Massó, 20).

- 21 h.: Tradicional torrada de pa amb allioli codonyat i altres complements. Acte gratuït i exclusiu pels germans. Lloc: Centre Cívic 'El Passseig'.

Dissabte 20 de gener:

- 11 h.: Solemne ofici amb el cant dels goigs en honor de Sant Sebastià i repartiment dels panets beneïts. Acte obert a tothom. Lloc: Catedral de Santa Maria.

- 12 h.: Assemblea General Ordinària. Lloc: Sala de plens de l'Ajuntament urgellenc. Acte exclusiu pels germans.

- 14 h.: Dinar de germanor. Podeu apuntar-vos a l'estanc de Cal Llangort i a través del Germà Major.

- 18 h.: Ball de Sant Sebastià. Lloc: Sala de Festes Guiu, a càrrec del Duet Làser.

Diumenge 21 de gener:

- 17 h.: Tradicional concert de Sant Sebastià, a càrrec dels alumnes del Conservatori de Música dels Pirineus i l'Escola de Música de la Seu d'Urgell. Acte obert a tothom. Lloc: Sala de Sant Domènec.

- 20 h.: Missa en record dels germans confrares difunts. Lloc: Església de la Missió.

Dilluns 22 de gener:

- 20 h.: Conferència 'El cacau i la xocolata. Orígens, tipus, sabors i textures', a càrrec de Roger Vilarrubla Sirvent. A continuació, es farà un tast i degustació. Acte obert a tothom i gratuït. Lloc: Espai Ermengol (C. Major, 8).

Dimarts 23 de gener:

- 20 h.: Conferència i col·loqui 'Com som els catalans?', a càrrec d'Antoni Gelonch Viladegut. Acte obert a tothom i gratuït. Lloc: Espai Ermengol (C. Major, 8).

Dijous 25 de gener:

- 20 h.: Conferència i col·loqui 'Conèixer la lavanda des de l'inici fins a convertir-se en cervesa', a càrrec de Joan Cerdanya. A continuació, tast i degustació. Acte obert a tothom i gratuït. Lloc: Espai Ermengol (C. Major, 8)

Dissabte 27 de gener:

- 16 h.: XII Campionat de botifarra. Inscripcions de 15.30 a 16 hores. Acte obert a tothom. Lloc: Centre Cívic 'El Passeig'.

Diumenge 28 de gener:

- 18 h.: Obra de teatre 'ImproChef', a càrrec de la companyia Inestable Ceretana de Teatre. Acte obert a tothom. Lloc: Teatre La Salle.

 

 


Destacats

Exposicions

Exposició 'Viatge a l'interior'

Agramunt

Teatre

MRS. BORKMAN de Henrik Ibsen

Lleida

Activitats familiars ...

Cicle de Teatre de Primavera 2024

Bellpuig