Skip to main content

Musicals

Presentació de l'àlbum de rap rural 'Amor más que nunca'

A càrrec de Bewis de la Rosa i Sunday PD

08 de març 2024
Espai MerCAT.   Tàrrega 
10 € (5 € menors de 18 anys)

Bewis de la Rosa ens presenta el seu primer àlbum ‘Amor más que nunca’, on presenciem el germen i desenvolupament del rap rural. Aquest xafarranxo de recerca polièdrica ens proposa dos eixos de reflexió: l'amor i el món rural. 
 

Observem un univers escènic amb clares referències a la tradició castellana, on música, dansa i performance s'entrellacen. Hi trobem elements del rap, hip-hop, latin i folklore amb unes lletres carregades de discurs. Apareixen el pensament crític, el transfeminisme, el decreixement, la ferida històrica i la salut mental partint des de l'amor i l'art com a mitjans de transformació social amb mirada crítica a l'amor romàntic, tot plantejant noves formes de gestió emocional des de les no-monogàmies.
Sens dubte, Bewis de la Rosa presenta una proposta artística audaç, fresca i coherent que convida a la transformació en tots els seus vessants, tot un descobriment!
 

L’acompanyarà aquesta nit PD Sunday, la targarina Bibiana Hinojosa, que ens porta una sessió plena d’energia feminista i 100% ballable de rock’n’roll, ska, disco, funky, salsa i cúmbia en vinil.


Destacats

Lo Closcamoll, Festival de música familiar de Ponent

Activitats familiars ...

Lo Closcamoll, Festival de música familiar de Ponent

Tàrrega

9a edició de Lo Closcamoll

Activitats familiars ...

9a edició de Lo Closcamoll

Sant Jordi a Verdú

Activitats familiars ...

Sant Jordi a Verdú

Verdú