Skip to main content

Musicals

Coral Ramon Carnicer + Coral Joia de Maig + Marcel Fabregat

"30è Aniversari Coral Ramon Carnicer"

17 de març 2024
Teatre Ateneu.   Tàrrega 
De 6 a 10 €, segons localitat
El repertori del concert constarà de cançons tradicionals i la interpretació del Gloria de Vivaldi. Eva Maria Ruiz – direcció Narcís Cercós - direcció Marta Mesalles - piano Marcel Fabregat - piano Imma Farré – solista Mireia Prats- solista

La Coral Ramon Carnicer va ser fundada el 1994, sota la direcció del Mestre Carlos M. Molina i la sotsdirecció de la professora de música Mercè Salvadó, qui, a partir de l'any 2000, pren la direcció titular. En aquests anys la coral ha interpretat obres com la Missa Solemnis de Ramon Carnicer, el Rèquiem de G. Fauré, el Pessebre de Pau Casals escenificat, el drama pastoral la Cieguecita de Belén d´Enric Granados, Les Completes de Ramon Carnicer. 

El 2012 pren relleu el director Vicenç Perera interpretant obres del Mestre Prenafeta, Mozart, el poema Josep Ma. de Segarra pel seu director. L´Any 2021 pren relleu l'última directora, Eva M. Ruiz, que realitza obres tradicionals del nostre país i nadalenques a més de ser la nostra anterior solista de la coral.


Comptaran amb l’acompanyament de la Coral Joia de Maig d'Anglesola que celebra també el 75è aniversari de la seva fundació i amb qui habitualment col·laboren.


Destacats

Activitats familiars ...

Cicle de Teatre de Primavera 2024

Bellpuig

Activitats familiars ...

9a edició de Lo Closcamoll