Skip to main content

Musicals

From shadows into light

Actuació jazz de Sara Dowling i Roger Gutierrez Quartet

05 de maig 2024
Teatre Ateneu.   Tàrrega 
De 6 a 10 €, segons localitat

Aquest Roger Gutiérrez va acompanyats de Sara Dowling, triada millor vocalista als British Jazz Awards 2019 i reconeguda com una de les cantants de jazz de més talent del Regne Unit. 

D’ascendència palestina i irlandesa, es va formar primer com a violoncel·lista abans d'emergir com a vocalista i compositora poderosa i expressiva. Les seves influències més importants són Betty Carter i Sarah Vaughan. Amb una veu arrelada en el llenguatge del jazz i en el seu propi repertori, Sara Dowling està emergint amb un estil propi que ressona tant en les composicions com en les originals interpretacions d'estàndards americans. 

El seu so és una fusió animada de nostàlgiques harmonies clàssiques i intensos ritmes post-bop americans de finals dels 60, on la interacció i la improvisació són el centre de l'actuació. L'energia de la seva veu potent i segura, el seu irresistible poder comunicatiu i la seva musicalitat innata fan de la Sara una de les principals vocalistes de jazz del Regne Unit, on ha actuat en alguns dels clubs i festivals de jazz més prestigiosos.


Destacats

10è Festival Lo Microfest

Teatre

10è Festival Lo Microfest

Lleida

Immortal

Concerts ...

Immortal

Lleida

Correbars i Festa a Vilagrassa

Festes

Correbars i Festa a Vilagrassa

Vilagrassa