Carnavals   ·   Activitats familiars

CARNAVAL DE SOLSONA 2024

Del 2 al 14 de febrer, la festa amb més projecció dels solsonins!

CARNAVAL DE SOLSONA 2024
Des de 02 de febrer 2024 fins 14 de febrer 2024
Solsona.   Solsona 
Consulteu tota la programació aquí: https://carnavalsolsona.com/programa-2024/
Web esdeveniment

Del 2 al 14 de febrer, la festa amb més projecció dels solsonins capgira l'ordre establert amb la paròdia, la sàtira, l'humor genuí que l'han fet popular des de fa més de cinquanta anys. Si bé el Carnaval arrenca oficialment el dijous gras, els actes previs ja el preludien a partir del primer divendres de febrer.

L'eliminatòria de la París-Cal Dach, el dissabte 3, un vermut amb la Quinta Acústics, el diumenge 4 al migdia i el trasllat del dinar rosa del mateix dia a la plaça del Camp són algunes de les novetats dels actes que escalfen els motors del Carnaval de Solsona. L'Associació de Festes, juntament amb les comparses, ha programat una seixantena de convocatòries fins al dimecres de cendra.   

El dijous dijous gras, d'altra banda, proposa, entre altres novetats, el 25è aniversari dels Titius a la plaça de Sant Joan. El dilluns 12, jornada protagonitzada per la mainada, es preveu que sigui més participada que en edicions anteriors, coincidint amb un festiu local.  

Pel que fa a la cartellera nocturna, The Velcros, l'Orquestra Tra Tra i Les Absentes actuaran dijous; Bossonaya, El Pony Pisador i Mercabanda, divendres; Pascual i els Desnatats, Versiones Carajilleras en l'Olimpic Fest, Brams, Gertrudis i Pink Machine, dissabte; 2ManyMirairons, Nautik's Band i Tate Golosa, dilluns, i The Jirous, La Mitjanit i KJ K7, dimarts. 


Destacats

Exposició de xilografia i escultura 'Xocolat'

Exposicions

Exposició de xilografia i escultura 'Xocolat'

Lleida

Esbaiola't a Esterri d'Àneu

Dansa ...

Esbaiola't a Esterri d'Àneu

Esterri d'Àneu

Exposició 'Pirates, faunes, dimonis'

Exposicions

Exposició 'Pirates, faunes, dimonis'

Lleida