Skip to main content

Teatre

Espectacle familiar 'Amal'

Companyia La Baldufa

11 de febrer 2024
Teatre Foment.   Juneda 
7€ general | 6€ Amics del Teatre | 18€ Pack 4 persones | 24€ Pack 5 persones
Anar a l'enllaç: https://juneda.koobin.cat/amal
Fitxa tècnica: Autoria i direcció: La Baldufa Intèrprets: Ona Vives i Laia Gómez Composició musical: Òscar Roig Veus en off Català i Castellà: Begonya Ferrer Una coproducció de FiraTàrrega - Suport a la Creació
Web esdeveniment

Espectacle familiar 'Amal' (esperança, en àrab) de la companyia de comediants La Baldufa, una història sobre les persones, la vida i l'esperança de crear un món millor.

En un moment complex i difícil en moltes vessants La Baldufa pren part, s'implica i es compromet amb la societat en què vivim, explicant històries que fan pensar, propostes que interpel·len el públic, i que reforcin el paper de la cultura com aquell baluard de llibertat des d'on forgem un esperit crític necessari per reinventar el món que habitem.

Ras i curt, que contribueixin a fer una societat més justa.

Durada: 46 minuts

Sinopsi: 

A la perifèria d'una ciutat qualsevol, en un vell pati, Amal s'amaga en plena fugida. És una jove que després de viure els horrors de la guerra ha hagut de deixar el seu país per buscar refugi a Europa. No sap que en aquell indret, una altra noia també ha buscat refugi per escapar de les seves pròpies angoixes i preocupacions.

Potser descobreixen que comparteixen més del que podien imaginar… Que malgrat les diferències, les dues anhelen trobar un lloc segur on sentir-se acollides i lliures de la violència i la incertesa.


Destacats

Activitats familiars ...

Primavera de Lletres 2024 a la Seu d'Urgell

Seu d'Urgell, la

Activitats familiars ...

El Petit Príncep, El Musical

Lleida

Activitats familiars ...

Sant Jordi a Lleida

Lleida