Skip to main content

Concerts

Helena Rosich a l'Espai Orfeó

Concert Solidari Fundació Arrens i Fundació Antisida Lleida

10 de febrer 2024
Espai Orfeó.   Lleida 
15
La recaptació d'aquest concert de caire solidari anirà a benefici de la Fundació Arrels i la Fundació Antisida de Lleida.
Comprar entrades Web esdeveniment

Fundació Arrels i Fundació Antisida Lleida organitzen el concert d'Helena Rosich. L'actuació forma part de la temporada de jazz i tindrà lloc el dissabte 10 de febrer a les 21 h a l'Espai Orfeó. La recaptació d'aquest concert de caire solidari anirà a benefici de la Fundació Arrels i la Fundació Antisida de Lleida.

 

Helena Rosich és una cantant de jazz, blues, bossa nova, boleros, nascuda a Girona. Va iniciar els estudis de llenguatge musical i guitarra clàssica al Conservatori de Música de Girona. Ben aviat es va sentir atreta per diferents tipus de música Folk, Pop, Jazz, Blues, Bossa. Escoltava els Beatles, Bob Dylan, John Mayall, Van Morrison, Billie Holiday, Sarah Vaughan, Joni Mitchel, Baden Powell. El Jazz i el blues la van captivar i va començar els estudis de jazz vocal i piano que ha efectuat a l'Escola de Música Moderna de Girona, i amb la cantant Anna Luna, a Sant Cugat.


Destacats

Teatre

Teatre 'Altsasu'

Juneda

Rutes i Visites ...

Visites guiades al Molí d’Espígol de Tornabous

Tornabous