Skip to main content

Teatre

Nit de monòlegs

Amb Nessa Molina, Elefantana i Marc Oliva

09 de febrer 2024
Pub Antares.   Lleida 
Taquilla inversa
Web esdeveniment

Els monòlegs aterren a l’Antares. Tres monologuistes de la terra bregats en l’àrida escena de Barcelona prometen arrencar-vos uns jejes i uns jazzjazz amb les seves hilarants ocurrències.

Nessa Molina és jurista, humorista lleidatana i crossfitera. A través del seu humor àcid i sarcàstic ens narra episodis de la seva vida que no sempre acaben amb èxit.

Ha participat en shows com el “Calladitas estáis más guapas”, el Loca Comedy, la Riot Comedy o el Festival Sororiart de Mataró. Actua també al show compartit amb Satori Romeo “Chicas Buenas”.

Després de mitja vida exercint de periodista, la monologuista lleidatana Elefantana ha trobat en la comèdia, als cinquanta anys, un espai per reinventar-se. No és precisament una jove promesa de la comèdia, però ja ha aconseguit ser coneguda dins de l’escena alternativa de Barcelona. Als seus monòlegs parla de monges, de l'edat, del seu marit, de Lleida, de la malaltia que pateix i de la maternitat.

El Marc Oliva és un còmic conegut per no ser conegut. És un dels organitzadors i presentadors de L’Altre Mic - micro obert en català, i ha participat en diferents shows d’stand-up de l’escena de Barcelona. També se l’ha pogut veure a TV3 al programa Zona Franca. Aposta per una comèdia que furga en la part fosca i incoherent de l'ésser humà en un exercici d’existencialisme idiota. O això diu ell.


Destacats

Exposicions

Exposició 'Pergamins'

Lleida

Activitats familiars ...

Aplec de Primavera del Castell del Remei

Penelles

Exposicions

Exposició 'Pirates, faunes, dimonis'

Lleida