Skip to main content

Concerts

Koko-Jean & the tonics

08 de març 2024
La Boîte.   Lleida 
15
Comprar entrades

Koko-Jean & The Tonics us proposa el millor de quatre mons musicalment diferents en una sola bomba plena de Soul, ritme i Groove. La banda està composta per Koko-Jean, Anton Jarl, Victor Portes i Dani Baraldés, quatre dels músics més críticament aclamats de l'escena barcelonina.

Com front-woman tenim a Miss Koko-Jean Davis (excantante en The Excitements). Chiquita i delicada a primera vista, però no et deixis enganyar per la seva aparença, perquè Koko és tot un remolí en l'escenari. Tal com et pot commoure amb una balada o amb la cruesa d'un blues, pot fer pujar la temperatura en uns segons amb el seu rock'n'roll i soul.

A la bateria tenim a Anton Jarl (Els Mambo Jambo, Rambalaya, Flamingo Tours). La fera que tots coneixem, que posa la potència en cada beat amb el seu estil elegant i alhora rocknrollero.

Dani "Patillas" Baraldés, és el guitarrista camaleònic que et fa vibrar amb cada udol de la seva guitarra. És molt probable que hagis escoltat Dani amb Els Mambo Jambo o al llarg dels anys acompanyant a les bandes més prolífiques del país com Dani Nel·el, La Banda del Soc, Macaco, Xarop de bastó o Rulo i La Contrabanda.

I finalment, tenim al Hammond a Victor Portes, un dels blues-Man i harmonistes més reconeguts de Catalunya. El seu swing i el seu groove és una peça essencial per a aquest conjunt. Podeu veure-ho tocant blues amb bandes com Suitcase Brothers, Big Mama Montse, Vermut Time i molts artistes internacionals.

Koko-Jean & The Tonics van debutar discogràficament el febrer de 2020 amb el EP Hairwhip, produït per Dani Nel·el, i a l'octubre d'aquest mateix any, el mateix saxofonista participava com a convidat en el EP Please Mr. Milton, en el qual rendien un homenatge a Little Milton amb tres versions del millor rhythm & blues.

L'octubre de 2021, van publicar el seu primer llarg, Shaken & Stirred, que inclou 12 temes nous -la majoria propis i alguna versió- gravats en Feelback Studio de Barcelona, amb Marc Tena Aguade (The Excitements, Tea Servants, Nu Niles...) fent-se càrrec de la producció i les mescles.

En 2022, el grup va estar girant per tota la Península (van ser seleccionats pels cicles Artistes En Ruta i Girant Per Salas) i França, i també van publicar un nou 7″ Sick & Tired amb dues cançons inèdites.


Destacats


Concerts

Sergio Dalma

Lleida


Presentacions

Presentació llibre 'Hiperràbia', de Ferran Grau

Lleida


Exposicions

Exposició 'La sequera - mancança d'aigua. Fotos aèries'

Lleida