Skip to main content

Concerts

Ben Yart

23 de març 2024
La Boîte.   Lleida 
18
Comprar entrades

Ben Yart trasllada a la seva música el relat de la seva vida, les seves experiències i el dia a dia d'un noi de Mendillorri a Pamplona. I no s'amaga. Tracta temes sense pudor com les drogues, la vida en el barri i el desenfrenament en les festes.

Després de publicar els seus primers temes, com soc la Mestressa (2016) o Napia Blanca (2020), a través de YouTube, Benito s'ha llaurat ràpidament un buit en el panorama urbà nacional, arribant a col·laborar amb artistes com el Mini, Rojuu, o Cecilio G, o a participar en la mixtape recopilatori La Vendición Vol.1, amb el seu single autoproduït De barriada. De la mà d'Os Polita, va llançar el seu single Mañaneo en 2021, seguit de la primera mixtape completa, Pitxu a casa, composta i produïda pel mateix artista en la qual explora la solitud que l'aïllament li va brindar i el desfasament sense cap propòsit. En 2023, després de l'èxit de Zeros, el seu single en Gallery Sessions, Ben Yart llança la mixtape homònima, Zeros, amb 11 pistes que barregen cruesa i ironia a parts iguals, a la que segueix el seu últim single Popper.

Marcat per la joventut i en constant efervescència artística, el de Mendillorri continua escalant en l'escena musical, havent girat per tot l'Estat al costat del seu col·lectiu Chill Màfia, fent parada en festivals com a Primavera Sound 2022. Enguany arrenca la seva gira Dia de Paga, amb actuacions a Llatinoamèrica com Cosquin Rock o Centre Espanya, passant per tot l'Estat en sales com Razzmatazz, Dabadab o La Paqui.


Destacats


Activitats familiars ...

Carnaval d'Aubesa


Exposicions

'Picasso i Catalunya, una empremta indeleble'

Lleida