Skip to main content

Concerts

Judit Neddermann

Mud - Festival de músiques disperses

16 de març 2024
Cafè del Teatre.   Lleida 
20
Comprar entrades Web esdeveniment

Judit Neddermann destaca per la seva presència a l’escenari, la seva veu i una cosa molt importat, fa sentir al públic com a casa seva, els transmet calidesa, empatia i bona energia.

La seva proposta artística beu d’arrels folklòriques i de música moderna. Ha col·laborat amb molts artistes i projectes destacant el duet “Este segundo” amb Alejandro Sanz, una cançó inclosa a l’àlbum #Eldisco del reconegut artista.

Durant un decenni, va ser la veu de la banda de mestissatge caribeny titulada The Gramophone All stars. Ha reinterpretat el “Winterreise” de Schubert juntament amb el Quartet Brossa, conjunt de música clàssica contemporània. També, va col·laborar amb la banda de percussió folklòrica Coetus. Per últim, va formar part de l’equip de la pianista inclassificable Clara Peya.

Ha col·laborat amb músics populars com el Jorge Drexler, Joan Manuel Serrat, Noa, Miguel Poveda, Macaco, Amaia, Rozalén o Zalon Thomson entre d’altres.

En aquests moments es troba girant arreu del país i Llatinoamèrica el seu cinquè disc LAR, un treball que veu del folklore ibèric i la música brasilera, estils que sempre han format part de la trajectòria de l’artista.

A la cançó Pau hi col·labora una de les artistes amb més sensibilitat, la israeliana Noa mentre que a la cançó “Vivo viva” hi trobem en Dani Black, un referent pel que fa a la tradicional música brasilera.


Destacats


Activitats familiars ...

Carnaval de Juncosa

Juncosa


Exposicions

Exposició 'La sequera - mancança d'aigua. Fotos aèries'

Lleida


Teatre

MRS. BORKMAN de Henrik Ibsen

Lleida