Skip to main content

Concerts

Shooglenifty

Mud - Festival de músiques disperses

17 de març 2024
Cafè del Teatre.   Lleida 
18
Comprar entrades Web esdeveniment

Shooglenifty es va formar el 1990 per músics de les Terres Altes d’Escòcia, Orkney i Edimburg. L’espurna que els va fer brillar va ser la idea de fusionar melodies tradicionals i de so tradicional amb els ritmes i les línies de baix d’una barreja d’influències més contemporànies. Tan feliços tocant en un petit saló d’un poble de les terres altes com a l’escenari d’un festival a l’aire lliure tocant davant desenes de mils de persones, els Shoogles (com els coneixen els fans) han promogut la música escocesa a tot el món durant tres dècades.

En una carrera que abasta moltes primícies (va ser la primera banda que va incitar a una invasió escènica a l’Òpera de Sydney, la primera banda del Regne Unit que va tocar a Cuba i els primers escocesos que van actuar a la selva tropical de Borneo), Shooglenifty va obrir un camí que moltes altres grans bandes tradicionals escoceses han seguit. Però continuen sent els originals i els millors. Et posaran drets amb les noves melodies elèctriques i un conjunt complet de vells favorits.

Shooglenifty va complir 30 anys el 2020. Les esperances que finalment s’assentessin en una vida tranquil·la es van esvair quan van acceptar una invitació per començar l’any amb estil actuant a mitjanit a l’Hogmanay d’Edimburg. La banda va tocar al nord d’Escòcia el febrer del 2020 abans que totes les dates de la resta de l’any fossin cancel·lades, posposades o suspeses a causa de la pandèmia del Coronavirus.
En plena forma i armats amb un nou àlbum de melodies fresques, llançat durant el tancament, els Shoogles entretindran com només ells poden.


Destacats


Musicals

Presentació nou disc 'Som i serem'

Tàrrega


Activitats familiars ...

Carnaval de Verdú

Verdú