Skip to main content

Concerts

Isaac Fernández

Indie Folk

17 de febrer 2024
Pub Antares.   Lleida 
Taquilla inversa

l talentós artista d'indie folk i cançó d'autor,amb una dilatada trajectòria a la música underground estatal i amb nombroses gires per tota la península.

Nascut a Barcelona, Isaac es va iniciar en el món de la música des de molt jove, i des de llavors no ha deixat mai de teixir històries a través de les seves cançons. Actualment es troba en un dels moments més emocionants de la seva carrera amb el proper llançament, a principis del 2024, del seu tercer àlbum Fragmentos del Espacio y el Tiempo, gravat íntegrament en casset multipista dels anys 80, i que presentarà en primícia a l'Ateneu que ja comença a ser casa seva.

Aquesta elecció meticulosa dels mitjans de gravació afegeix una textura única i nostàlgica a les cançons, transportant als oients a un època passada mentre exploren les profunditats emocionals de la música de l'Isaac.

La seva música evoca emocions profundes i universals i juntament amb la seva versatilitat i experiència, el converteixen en un figura destacada de l'escena musical contemporània.

Les seves influències musicals belluguen entre José González, Nick Drake o Radiohead, i a nivell líric artistes com Zahara, Rufus T Firefly o Xarim Aresté es troben entre les seves referències.


Destacats

Activitats familiars ...

9a edició de Lo Closcamoll

Concerts

Clàssica Oberta: La Música de Cambra

Lleida