Skip to main content

Teatre   ·   Espectacle

L'Il·lusionista

Un espectacle d'en Peyu

22 d’octubre 2023
Teatre de La Llotja.   Lleida 
24
Comprar entrades Web esdeveniment

A pesar que no és pròpiament un espectacle de màgia, “L’il·lusionista” interpel·la a l'espectador amb el truc més antic de tots: la màgia del teatre. En aquesta ocasió la il·lusió de Peyu ha estat endinsar-se en el món de les cartes, l'escapisme, els conills que surten de la cistella… esperant sorprendre el públic i esperant, sobretot, que la gent es deixi sorprendre.

Despreocupeu-vos d'intentar trobar explicacions lògiques de tot el que passa sobre l'escenari, a vegades hi ha coses que simplement no tenen explicació, i sovint són les més divertides. Riure pel simple fet de riure, amb el mateix objectiu irrellevant que un mag endevina la carta a un espectador. Sense fils, sense imants i sense trucs, des de la distància, Peyu pot fer una cosa tan màgica com canviar-vos el rostre.

En una societat cada vegada més pragmàtica on sembla que la paciència ja no es contempla com una opció i solo es valoren immediatesa i resultats, Peyu ens convida, a través del teatre, a anar a l'essència més primitiva de la vida: deixar-se il·lusionar.


Destacats

Fires i Mercats ...

Ruta teatralitzada de l'oli i la pedra seca de Torrebesses

Torrebesses