Concerts   ·   Espectacle   ·   Activitats familiars   ·   Musicals   ·   Teatre

Lali Symon

La cara oculta d'una estrella dels monòlegs (amb Emma Vilarasau)

Lali Symon
25 de novembre 2023
Teatre de La Llotja.   Lleida 
34
Comprar entrades Web esdeveniment

Ella és una gran estrella reconeguda i estimada pel seu públic. No és exactament una actriu, sinó més aviat una comedianta. I encara més concretament, una monologuista. Els seus xous, divertits, irònics, i també punyents, delecten les espectadores als teatres i també a la televisió.

El que ningú no coneix és la seva autèntica personalitat, ni la vida privada de l’estrella, la Lali Symon. I molta gent es pregunta si ella, que sempre es mostra alegre, enginyosa, directa i desinhibida davant la gent, és igual a dins i a fora de l’escenari.

I així, veurem que, quan s’apaguen els focus i ella abandona l’espai públic dels seus monòlegs, es transforma en una altra persona (o potser podríem dir també en un altre “personatge”?) i manté una relació especial i molt intensa amb dues dones decisives per a la seva vida privada: la seva mare i la seva filla, a les quals sempre ha mantingut al marge de la seva professió.

A partir d’aquí, la comèdia i la tragèdia s’alternen en tots dos espais, el públic i el privat, amb vasos cada vegada més comunicants. I la ficció i la realitat acaben encreuant-se de manera gairebé indeslligable.


Destacats

Activitat familiar 'Juguem a contes'

Activitats familiars ...

Activitat familiar 'Juguem a contes'

Lleida

El Documental del Mes: 'Mambar Pierrette'

Projeccions

El Documental del Mes: 'Mambar Pierrette'

Lleida

Festival Paupaterres

Activitats familiars ...

Festival Paupaterres

Tàrrega