Skip to main content

8M   ·   Activitats familiars   ·   Espectacle   ·   Festivals   ·   Festes

La Gamverrada, trobada de bestiari festiu liderat per dones

6a edició de La GamVerrada, la trobada de bestiari popular i festiu liderat per dones.

09 de març 2024
Casal Cívic i Comunitari de Tàrrega.   Tàrrega 
Programa: 12:00h | La Soll: Vermut i concert Tot seguit | Dinar popular 17:30h | Inici de la Cercavila Tot seguit | Plaça Major: Balls de lluïment + Lectura del Manifest

Amb motiu de la commemoració del 8M, Dia Internacional de la Dona, 6a edició de La GamVerrada, la trobada de bestiari popular i festiu liderat per dones.

Enguany es recupera una mica el format que tenia la Gamverrada en els seus inicis. La trobada començarà al migdia amb un vermut i concert a La Soll, que anirà seguit d'un dinar popular obert a tota la ciutadania amb reserva prèvia. 

Després del dinar començarà la cercavila pels carrers de la ciutat, que sortirà de la Plaça de les Nacions sense Estat i acabarà amb els balls de lluïment a la Plaça Major, on es farà la lectura del manifest, després d'haver recorregut tot el centre de la ciutat.

La Gamverrada neix amb l'objectiu de reivindicar i fomentar el paper i la participació de les dones dins de la cultura popular i festiva catalana. És per aquest motiu que les colles convidades són, en la seva majoria, formades per dones que a més són les portadores de les bèsties.

Instagram La Verreta
Web Ajuntament de Tàrrega


Destacats

Exposicions

Exposició 'Segarrejant. Tan sols això'

Cervera

Activitats familiars ...

9a edició de Lo Closcamoll