Skip to main content

Concerts   ·   Dansa   ·   Espectacle   ·   Activitats familiars   ·   Musicals   ·   Teatre

EL TRENCANOUS

Un conte de Nadal que desperta la nostra imaginació, portant-nos al regne de la fantasia

12 de gener 2024
Teatre de La Llotja.   Lleida 
37
Ballet en dos actes
Comprar entrades Web esdeveniment

Un somni nadalenc amb ninots animats, criatures malvades i un heroi inversemblant: el Príncep Trencanous.

Plena de romanticisme i fantasia, l'obra mestra EL TRENCANOUS exalta la capacitat de somiar dels nens i l'autenticitat dels seus sentiments: el primer amor de Clara.

EL TRENCANOUS va perpetuar el geni de Txaikovski amb el famós Opus 71, ple de melodies tan notables com la Dansa de la Fada de Sucre i El Vals de les Flors.

Marius Petipa va mostrar la seva originalitat i creativitat en el desenvolupament coreogràfic d'aquesta obra mestra a temporal, que continua sent un dels espectacles més representats de tots els temps, especialment durant la temporada nadalenca.

 

Una producció clàssica amb elements escenogràfics d'increïble realisme, vestuari enlluernador, accessoris elaborats amb sumptuosos detalls i una gamma de melodies encantadores que conformen aquesta gran obra mestra del ballet clàssic.

Un elenc d'artistes internacionals compost per nou nacionalitats, donen cos i ànima a aquesta genial i irresistible producció clàssica. Una experiència emocionant i inoblidable. Un espectacle únic que perdurarà en la memòria del públic.


Destacats


Musicals

From shadows into light

Tàrrega


Activitats familiars ...

Carnaval de Vila-sana

Vila-sana


Teatre

Búnquer Confidencial

Lleida