Skip to main content

Activitats familiars   ·   Commemoracions   ·   Presentacions   ·   Recital   ·   Tallers   ·   Xerrada

Primavera de Lletres 2024 a la Seu d'Urgell

Amb més d’una trentena de propostes per viure una primavera literària de qualitat

Des de 04 de març 2024 fins 01 de juny 2024
La Seu d'Urgell (diversos espais).   Seu d'Urgell, la 

La Seu d’Urgell engega el cicle dedicat al món literari ‘Primavera de Lletres’, que proposa més d’una trentena d’activitats que se celebraran fins al mes de juny.

Presentacions de llibres, tallers, exposicions, commemoració del Dia del Llibre-Sant Jordi, Llegendària i lliurament dels guardons del Premi Joles Sennell conformen una programació curulla d’activitats per fomentar i gaudir de la lectura i l’escriptura.

Totes aquestes propostes de diversa tipologia, impulsades per institucions, entitats i col·lectius de la Seu, tindran lloc en diferents punts de la ciutat, amb l’objectiu de contribuir a una primavera literària de qualitat.

Així, demà dissabte 23 de març, a les sis de la tarda, tindrà lloc a la llibreria El Refugi una trobada amb les periodistes Txell Feixas, autora de Dones valentes i Aliades, i Cèlia Cernades, autora de Fora de focus.

Primavera de Lletres continuarà el dimecres 3 d’abril amb Cel Contacontes (GR Feminista) i Tupper conte amb la proposta Com acompanyar en al diversitat sexual, afectiva i de gènere a la infància i l’adolescència. Organitzat pel Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i l’Àrea d’Igualtat del Consell Comarcal, tindrà lloc a la Biblioteca Sant Agustí.

Abril, presentació de llibres

Durant el mes d’abril es presentaran un total de 9 llibres de diferents autors, tant locals com d’arreu del país: L’antic país antic. La romanització de l’Urgellet i Andorra, de Quim Valera; Una vida a les muntanyes, amb l’autor Abraham Orriols; el llibre de poesia Fleurs forestières du printemps, d’Hélène Casanova; Tercer origen, d’Albert Villaró, acompanyat de Pol Castellanos; Paraules que m’agraden, amb l’autor Joan Aixàs; Cossos estranys, amb l’autora Eva Arasa; El pageset de les valls del Cadí, de Dolors Carrillo; el conte Rebrots, de Mercè Esteban; i Vaques, amb l’autora Imma Puigcorbé.

Presentació del catàleg Llibre del Pirineu

El dissabte 13 d’abril es presentarà el catàleg Llibre del Pirineu a la sala la Immaculada, a partir de les 11 del matí. La matinal seguirà amb una lectura de fragments de nous llibres del Pirineu i la xerrada ‘Llibre pirinenc o llibre del Pirineu’, a càrrec de l’escriptor Manel Figuera.

Més informació:

https://www.laseu.cat/news/la-seu-d2019urgell-arrenca-el-primavera-de-lletres-2024-curull-d2019activitats-per-fomentar-i-gaudir-de-la-lectura

 

 

 


Destacats

L'Art a l'Horta

Activitats familiars ...

L'Art a l'Horta

Lleida

Exposició 'Segarrejant. Tan sols això'

Exposicions

Exposició 'Segarrejant. Tan sols això'

Cervera

Teatre 'Altsasu'

Teatre

Teatre 'Altsasu'

Juneda