Skip to main content

Activitats familiars   ·   Concerts   ·   Espectacle   ·   Musicals   ·   Titelles   ·   Teatre   ·   Tallers

9a edició de Lo Closcamoll

Grans i petits podran gaudir de la música en directe i activitats familiars durant tot el dia

27 d’abril 2024
12 € anticipada; 15 taquilla
Comprar entrades

El festival de música familiar de Ponent continua apostant per una jornada familiar amb una proposta de concerts i activitats que es faran durant tot el dia 

El pròxim 27 d’abril Tàrrega acollirà la novena edició del Lo Closcamoll- El Festival de Música Familiar de Ponent, un esdeveniment familiar consolidat plenament en el calendari lúdic i musical de la ciutat adreça’t especialment a infants de 0 a 12 anys i les seves famílies. El festival, consolidat des de la seva primera edició, repeteix ubicació i es tornarà a fer a les instal·lacions de l’Escola Àngel Guimerà (c.Arquitecte Florensa, 24) de Tàrrega. 

Lo Closcamoll aposta una edició més amb activitats que es faran al llarg de tot el dia amb una oferta de concerts i activitats dirigides al públic familiar on grans i petits puguin gaudir de la música en directe. El nostre objectiu és que el festival es converteixi en una cita imprescindible per a totes les famílies del territori. 

El cartell d’enguany  aposta quatre grups punters d’animació infantil com Ambauka, Xiula, Els Atrapasomnis i El Gripau Blau. 

El festival obrirà les portes a dos quarts de deu del matí i durant tot el dia els participants podran gaudir d’una programació de concerts (matí i tarda), tallers dirigits, espais lliures de jocs, espais familiars i per a nadons, servei de bar amb dinar, foodtrucks i moltes sorpreses. 

 


Destacats

Activitats familiars ...

Espectacle 'Contarte Rupestre'

Cogul, el

Exposicions

Exposició 'Som com som. Celebrem-ho!'

Lleida