Skip to main content

Concerts   ·   Cicles   ·   Espectacle

PONENT DIXIE

JazzTardor 2023 - Concert de Joves Talents Lleidatans

04 de novembre 2023
Auditori de Cervera.   Cervera 
Entrada gratuïta
Web esdeveniment

Una agrupació que reuneix a músics emergents de Lleida, joves talents que prometen impulsar la nostra escena de jazz del futur. La Ponent Dixie és un projecte que va veure la llum a principis del 2022 i està format per un grup de joves estudiants de música provinents de diverses acadèmies de Lleida. Amb edats compreses entre els 19 i els 16 anys, ofereixen una refrescant perspectiva del jazz clàssic, fusionant-ho amb les seves variades influències musicals.

Basant-se en la música de Nova Orleans dels anys 20 i 30 com a fonament, el seu espectacle es centra en una reinterpretació d’estàndards clàssics, tot evitant formalismes i amb l’objectiu de crear una experiència musical ballable i desenfadada. Han participat en esdeveniments com el concurs Alpitalent i el festival Circpicat d’arts escèniques, a més de col·laborar en la banda sonora de la aclamada pel·lícula “Alcarràs”. A més, els membres d’aquesta formació són presència habitual en les jams organitzades en diversos espais de la ciutat.

La Ponent Dixie sorgeix com una promesa vibrant i innovadora en l’escena musical lleidatana, prometent enriquir el panorama del jazz amb la seva passió, energia i diversitat musical.

Esdeveniments relacionats


Destacats

Sant Jordi a Verdú

Activitats familiars ...

Sant Jordi a Verdú

Verdú

Exposició 'Per amor'

Exposicions

Exposició 'Per amor'

Lleida

La clàssica amb tu 'Remember'

Activitats familiars ...

La clàssica amb tu 'Remember'

Lleida