Skip to main content

Concerts   ·   Espectacle

EMMET COHEN TRIO

JazzTardor 2023 - Piano, bateria i contrabaix des de Nord Amèrica

12 de novembre 2023
Espai Orfeó.   Lleida 
18
Venda d’entrada a taquilla el mateix dia del concert (Orfeó). La taquillà obrirà una hora abans del concert.
Web esdeveniment

Als seus 31 anys, Emmet Cohen, el versàtil pianista i compositor de jazz nord-americà, emergeix com una figura fonamental de la seva generació. La crítica especialitzada el considera un gran pianista que ha sorgit de les generacions més recents, i és indubtable que passarà a la història com un dels músics de jazz més importants dels nostres dies. La revista Downbeat l’ha elogiat pel seu “toc àgil, pas mesurat i càlid vocabulari harmònic,” que utilitza per comunicar-se amb altres músics i amb el públic, en el que ell descriu com “el nivell més profund d’humanitat i individualitat.”

Com a líder del seu propi trio i creador de la sèrie “Masters Legacy,” Cohen desempenya un paper clau en l’escena musical actual. El 2019 va guanyar el primer premi als American Pianists Awards i va ser incorporat com a membre de l’American Pianists Association en la categoria de Jazz. A pesar de la seva relativa joventut, va ser finalista en el prestigiós concurs internacional de piano Thelonious Monk el 2011, un dels premis més reconeguts en el món del piano. Emmet Cohen ha actuat en els principals festivals internacionals de jazz, així com en escenaris de renom com el Rose Hall del Lincoln Center i el Kennedy Center de Washington, a més de ser una presència destacada en els clubs de jazz més importants del món amb els seus propis projectes. La seva participació a Lleida aportarà un dels noms imprescindibles al Jazztardor.

Emmet Cohen és considerat una de les promeses més brillants del jazz contemporani i la seva capacitat per fusionar tradició i innovació fa que sigui una figura destacada en l’escena musical actual. La seva habilitat com a pianista i el seu compromís amb la preservació del jazz han contribuït a guanyar-lo una posició destacada en el món de la música.

Esdeveniments relacionats


Destacats

Activitats familiars ...

Festa del 15è aniversari de l'Esbart Arrels de Lleida

Lleida

Espectacle ...

Faemino y Cansado

Lleida

Exposicions

Exposició 'Pirates, faunes, dimonis'

Lleida