Activitats familiars   ·   Concerts   ·   Gastronomia

Concert de Quico Pi de la Serra i Olga Zoet

El concert doble que oferiran Quico Pi de la Serra i Olga Zoet, en un entorn únic com és Mas de Colom

Concert de Quico Pi de la Serra i Olga Zoet
17 de maig 2024
Mas de Colom - Casa Borges.   Tàrrega 

En el marc del Festival Paupaterres, el concert doble que oferiran Quico Pi de la Serra i Olga Zoet, en un entorn únic com és Mas de Colom.

Francesc Pi de la Serra i Valero, conegut com a Quico Pi de la Serra, un dels representants històrics de la Nova Cançó, on presenta una gira on combinarà cançons del seu últim disc, amb altres més emblemàtiques i popularment conegudes. Aquest cantautor català porta més de cinquanta anys damunt els escenaris i va ser un dels components del grup Els Setze Jutges.

Olga Zoet és un projecte musical emergent que neix de la música d'autor i aposta per explorar diferents sonoritats amb una mescla entre la música acústica, el pop i l'electrònica. I ho fa apostant per seves lletres dibuixades des de la sensibilitat, la intimitat i l'exploració d'un món oníric que representa un viatge a la profunditat d'allò que ens fa humans.

Es podrà degustar una pizza a l’estil Borges, amb foodtrucks i zona de tast d’oli Mas de Colom i de vins de proximitat. També promourem la mobilitat sostenible amb servei de bus gratuït des del centre de Tàrrega.

Esdeveniments relacionats


Destacats

Exposició 'Parlar és a les teves mans'

Exposicions

Exposició 'Parlar és a les teves mans'

Lleida

Activitat 'Un mos en família'

Activitats familiars ...

Activitat 'Un mos en família'

Tàrrega

Exposició 'Som com som. Celebrem-ho!'

Exposicions

Exposició 'Som com som. Celebrem-ho!'

Lleida