Skip to main content

Espectacle   ·   Activitats familiars   ·   Festes   ·   Fires i Mercats

Fira del foc de Sanaüja

Cinquena edició

04 de novembre 2023
Carrer Morer Sanaüja.   Sanaüja 
Web esdeveniment

Sanaüja celebra la 5a edició de la Fira del Foc, un esdeveniment anual creat per l'associació Forces Diabòliques de Sanaüja. Aquesta celebració excepcional uneix la música, el foc, la gastronomia i l'artesania en una experiència única.

L'esdeveniment començarà a les 17 hores amb l'obertura de la fira d'artesania i productes de gastronomia. Aproximadament 20-25 parades, que inclouen tant professionals com veïns col·laboradors de Sanaüja, s'ubicaran en diferents punts com el cap de munt de la Plaça Major, el carrer Moré i el carrer de l'Aigua.

Durant la tarda, els visitants tindran l'oportunitat de participar en diferents tastets de cultura de foc, una experiència que sens dubte els sorprendrà.

A la nit, l'esdeveniment començarà amb una rifa de productes proporcionats per negocis col·laboradors i finalitzarà amb una sèrie d'enceses de lluïment a la Plaça Major, a càrrec de les colles convidades.

L'any passat, l'esdeveniment va aconseguir una afluència rècord amb gairebé 700 assistents, i l'organització espera superar aquesta xifra en l'edició d'enguany.

Les Forces Diabòliques de Sanaüja, una colla amb una història de quaranta anys dins del món del foc, està formada per diables de Sanaüja, Torà i Guissona. L'entitat ha superat diverses dificultats al llarg de la seva trajectòria, incloent-hi la manca de relleu generacional. Aquesta fira representa una oportunitat de promoció per a l'associació i una invitació a tots aquells interessats en unir-se a aquesta tradicional celebració. La 5a Fira del Foc de Sanaüja demostra la passió i la perseverança d'aquesta comunitat per mantenir viva la seva herència.


Destacats

Concerts

Hija de la Luna

Lleida

Concerts

La novena de Beethoven

Lleida