Activitats familiars   ·   Dansa   ·   Espectacle   ·   Circ   ·   Titelles   ·   Teatre

11a Edició del CircPicat

Comptarà amb 18 companyies, 12 de les quals són catalanes

11a Edició del CircPicat
Des de 04 de juliol 2024 fins 07 de juliol 2024
Alpicat (diversos espais).   Alpicat 
3 euros a La Unió. La resta, gratuïts.
Les localitats per als espectacles de pagament es podran adquirir a la pàgina web www.alpicat.cat/entrades o des de l’App de l’Ajuntament. L’entrada que acredita l’accés es rebrà per correu electrònic en format PDF i caldrà mostrar-la a l’organització per accedir al recinte.
Públic familiar
Comprar entrades Web esdeveniment

Entrant més en detall en la programació, l’espectacle inaugural serà ‘Amal’, de la companyia lleidatana La Baldufa, que es podrà veure el dijous 4 al vespre a l’Espai Pista. Cal destacar que La Baldufa ha estat en residència a Alpicat i que ‘Amal’, que es va estrenar a FiraTàrrega i tracta el tema dels refugiats, és la seva primera producció de circ i té com a eix les acrobàcies.

Passant al divendres 5, hi ha tres propostes, totes a partir de les 20.00 hores: ‘L’illa del tresor’, amb Inhabitants, a La Unió, de moviment i teatre d’objectes; dos representacions de l’obra ‘Equipaje de mano’, amb els argentins Circo Franela i els seus ports acrobàtics, a l’Espai Taverna; i ‘Gregarious’, amb la companyia català-sueca Soon Circus (Pista), amb acrobàcia, màstil i bàscula.

El dissabte 6 serà el dia gran de Circ Picat, amb un total de 10 representacions. Al matí, amb ‘Màgia de lejos’, amb els malabars, el clown i la màgia de La Forzuda (Espai Roure), i a la tarda, a partir de les 18.00 hores i de manera ininterrompuda fins a mitjanit, amb ‘Rube’, més malabars i acrobàcia amb els aragonesos Alodeyá (La Unió); dos representacions de ‘Lo dia bobo’, de Lolo Diabo, amb protagonisme pel diàbolo (Taverna); l’equilibri, les baldufes i l’acrobàcia de ‘La pedra de fusta’, de Circ Eia (Roure); ‘Batkana’, amb els malabars i la dansa de la companyia franco-sueca Lazuz (Taverna); ‘Rhinos’, amb la dansa i l’humor dels lleidatans Zum Zum Teatre (Taverna); un concert, també amb accent lleidatà, de Nasty Lovers (Taverna); ‘Peti peta hoffen swow’, dels francesos LPM-Los Putos Makinas dels malabars i el clown (Pista); i ‘Arriba’, amb l’equilibri i el clown de José Luis Redondo (Roure).

El diumenge 7, darrer dia del festival, oferirà un matí de tallers amb Espai Melic, SAC Espectacles i l’eslovè Andrej Tomse (Espai Roure), mentre que a la tarda s’han programat ‘Los Viajes de Bowa’, de la madrilenya La Gata Japonesa (La Unió), amb acrobàcia, equilibri, clown i màgia; ‘Get the hat’, del funambulista Andrej Thomse (Roure); dos passis més de ‘Lo dia bobo’ (Taverna); ‘H’, de la també funambulista La Córcoles; i l’espectacle de cloenda, ‘Welcome to my head’, de Kerol (Pista), amb malabars, beatbox i humor.


Destacats

Exposició 'La Ciutat dels Infants'

Activitats familiars ...

Exposició 'La Ciutat dels Infants'

Seu d'Urgell, la

Lleida celebra el Dia Internacional dels Arxius

Exposicions ...

Lleida celebra el Dia Internacional dels Arxius

Lleida

Baixada de falles a Casós

Revetlla de Sant Joan ...

Baixada de falles a Casós

Pont de Suert, el