Festivals   ·   Activitats familiars

Àneu en moviment

Fins al 22 de juny el territori aneuenc acull diverses activitats destinades a presentar a la població local la programació del Dansàneu 2024

Àneu en moviment
Des de 03 de juny 2024 fins 22 de juny 2024
Esterri d'Àneu.   Esterri d'Àneu 
Entrades a la venda (10€) per 'En dansa amb els astres' (07/06)
Públic familiar
Comprar entrades Web esdeveniment

Amb l'objectiu de difondre el patrimoni cultural i natural de les Valls d'Àneu i oferir una programació de qualitat sostinguda en el temps, el Consell Cultural de les Valls d'Àneu i el Dansàneu presenten per tercer any consecutiu el cicle Àneu en moviment.

El tret de sortida del cicle, que inclou activitats relacionades amb la música, la literatura, la recerca i les arts escèniques, enguany coincideix amb el Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny) i es vol aprofitar per posar l'accent en tot allò que podem fer per cuidar del nostre entorn més pròxim.

Des del 3 i fins al 22 de juny vinent les Valls d’Àneu acolliran una sèrie de propostes directament vinculades amb la programació del 33è Dansàneu, que tindrà lloc del 26 de juliol al 4 d'agost.

Enguany, coincidint també amb el Sisè centenari de la commemoració del primer text sobre bruixeria a Europa, tindran lloc una sèrie d'activitats i propostes que articularan un dels eixos temàtics del Dansàneu.


Destacats

Mercat romà de Iesso

Activitats familiars ...

Mercat romà de Iesso

Guissona

Talarn Music Experience

Concerts ...

Talarn Music Experience

Talarn

Exposició 'Horitzons i espais comuns', amb els artistes David del Val i Carles Figuerola

Exposicions ...

Exposició 'Horitzons i espais comuns', amb els artistes David del Val i Carles Figuerola

Lleida