Activitats familiars   ·   Festivals

Arriba la segona edició del Sant Miquel de les Lletres

Entre les novetats, activitats matinals a les escoles i concerts nocturns al pati del convent de Santa Clara

Arriba la segona edició del Sant Miquel de les Lletres
Des de 16 de setembre 2024 fins 22 de setembre 2024
Lleida (diversos espais).   Lleida 

La plaça de la Catedral i el pati de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) tornaran a omplir-se de parades de llibres i signatures dels mateixos per part dels seus autors durant un cap de setmana en què no faltaran activitats per a tots els públics, des de contacontes fins a vermuts literaris. A més, repetiran les taules rodones i els debats entre setmana, que enguany versaran sobre l’eix temàtic de la segona edició del Sant Miquel de les Lletres, que no és altre que el paper de la ciutat de Lleida com a cruïlla en el conjunt dels Països Catalans, també en la relació entre Ponent i l’Alt Pirineu, així com la presència de lleidatans a Barcelona i l’eix vertebrador que representen tant l’N-II com l’Eix Tranversal per al país.

Entre les novetats, la Fundació Privada Horitzons 2050 ha avançat que la programació de dilluns a divendres també inclourà activitats a les escoles. Tanmateix, de cara als vespres s’habilitarà un nou espai en el marc del Sant Miquel de Lletres per a la celebració de concerts a l’aire lliure. Es tracta del pati del convent de Santa Clara, que compartirà protagonisme amb la sala Alfred Perenya, que acull les xerrades.
 
El Sant Miquel de les Lletres és una iniciativa de la Fundació Privada Horitzons 2050 que compta amb la complicitat d’escriptors, entitats, llibres, editors i lectors.

Contacte: Mireia Tena | T. 638 049 855 | mireia.tena@comunicantbp.cat


Destacats

Escenaris singulars 2024

Activitats familiars ...

Escenaris singulars 2024

Lleida

Exposició 'Còmic. Somnis i història'

Exposicions

Exposició 'Còmic. Somnis i història'

Lleida

A Reviure

Concerts

A Reviure

Lleida