Concerts

Concert de la trombonista Alba Pujals

Dins de la programació del Ponent Roots

Concert de la trombonista Alba Pujals
27 de gener 2024
Espai Orfeó.   Lleida 
12 € anticipada
15 € taquilla

Apologia és el primer treball discogràfic de la trombonista Alba Pujals com a líder. Una carta de presentació amb composicions originals i arranjaments interpretats per dues formacions de Barcelona i Nova York. L’àlbum porta per títol APOLOGIA, nom d’una de les composicions originals. Aquesta es caracteritza per la seva energia i vinculació entre l’actualitat i la tradició. Una Apologia que preval la música instrumental i una apologia a allò que l’ha format i fet créixer com a músic. Un dels exemples més clars de l’efervescent escena jazzística jove i catalana que darrerament està creant també sensació fora dels circuits catalans.

Ha estat enregistrat entre dues grans ciutats, Nova York i Barcelona. La banda barcelonina composta per Irene Reig i Lluc Casares al saxo, Oriol Vallès a la trompeta, Xavi Torres al piano, Giuseppe Campisi al contrabaix i Joan Casares a la bateria. Músics i amics amb qui l’Alba va començar a introduir-se en l’escena jazzística i dels quals l’han inspirat musicalment.

La banda de Nova York està formada per músics amb qui la trombonista va coincidir en el seu pas a l’escola Juilliard 2019-2021 amb els que ha establert forts vincles musicals i amistosos. La cantant també barcelonina Mar Vilaseca, els saxofonistes Jarien J. Jamanila i Abdias Armenteros, Joe Block al piano, Jayla Chee al contrabaix i Sarah Gooch a la bateria.

Recentment, Alba Pujals, ha presentat un EP digital amb una altra de les artistes del moment dels circuits jazzístics, Rita Payés. Primer concert al territori de Ponent, ocasió imperdible.

 

 


Destacats

Exposició 'Els Tallers del Cercle'

Exposicions

Exposició 'Els Tallers del Cercle'

Lleida

Presentació del nou volum de la col·lecció Tast

Presentacions

Presentació del nou volum de la col·lecció Tast

Lleida

Falles de Sant Joan a Senet

Festes ...

Falles de Sant Joan a Senet

Vilaller