Concerts

Concert de Quico Pi de la Serra i Olga Zoet

En el marc del Festival Paupaterres

Concert de Quico Pi de la Serra i Olga Zoet
17 de juliol 2024
Mas de Colom - Casa Borges.   Tàrrega 
3 €
Comprar entrades

En el marc del Festival Paupaterres, el concert doble que oferiran Quico Pi de la Serra i Olga Zoet, en un entorn únic com és Mas de Colom.

Francesc Pi de la Serra i Valero, conegut com a Quico Pi de la Serra, un dels representants històrics de la Nova Cançó, on presenta una gira on combinarà cançons del seu últim disc, amb altres més emblemàtiques i popularment conegudes. Aquest cantautor català porta més de cinquanta anys damunt els escenaris i va ser un dels components del grup Els Setze Jutges.

Olga Zoet és un projecte musical emergent que neix de la música d'autor i aposta per explorar diferents sonoritats amb una mescla entre la música acústica, el pop i l'electrònica. I ho fa apostant per seves lletres dibuixades des de la sensibilitat, la intimitat i l'exploració d'un món oníric que representa un viatge a la profunditat d'allò que ens fa humans.

Es podrà degustar una pizza a l’estil Borges, amb foodtrucks i zona de tast d’oli Mas de Colom i de vins de proximitat. També promourem la mobilitat sostenible amb servei de bus gratuït des del centre de Tàrrega.

Més informació: 

Web Mas de Colom - Casa Borges
Web Festival Paupaterres

 

 

Esdeveniments relacionats


Destacats

Sergio Dalma

Concerts

Sergio Dalma

Lleida

Sons Tranquils

Concerts ...

Sons Tranquils

Ivars d'Urgell

Activitat 'Matins amb sabor'

Activitats familiars ...

Activitat 'Matins amb sabor'

Pobla de Cérvoles, la