Concert d'I-Nuits

En el marc del cicle Veprades, Música als Ateneus

En el marc del cicle Veprades, Música als Ateneus, concert d'I-nuits, una formació musical formada al 2017 a Sidamon (Lleida), amb 2 discs publicats on presenten una proposta musical propera al pop-rock independent amb lletres que fan reivindicació del poder de la dona i missatges en clau feminista.

Les cançons també reflexionen sobre la necessitat de trencar motlles per fugir dels estereotips marcats per les grans èlits. 

El primer treball veu la llum el maig de 2021 i porta per títol 'Em Rebel·lo', produït per Albert Gilabert. El segon està produït per Víctor Ayuso i es publica el primer trimestre del 2023, en format de 3 singles: 'Encantats', 'Berlín' i 'L'Eufòria de passat', amb un videoclip dirigit per Laura Castelo, gràcies a una beca aconseguida per les Cases de la Música.

I-nuits ofereix també un format acústic i més íntim i reduït, on es repassa tot el seu repertori en una versió més acústica, la formació en aquest format és de Jordi Cabello a la guitarra solista, Oriol Bosch a la guitarra acústica i Anna Bosch cantant.

Més informació: 

Instagram I-Nuits
Web Fundació Orfeó Lleidatà
Web Federació d’Ateneus de Catalunya

 

 


Destacats

Benavent de Segrià celebra el sisè concert de Segrià Corals

Cicles ...

Benavent de Segrià celebra el sisè concert de Segrià Corals

Benavent de Segrià

Revetlla de Sant Joan a la Partida de Rufea

Activitats familiars ...

Revetlla de Sant Joan a la Partida de Rufea

Lleida

Exposició 'Els Tallers del Cercle'

Exposicions

Exposició 'Els Tallers del Cercle'

Lleida