Concerts

Concert d'Olga Zoet

Dins de la 4a Edició del Cicle 'Vesprades. Música als Ateneus'

Concert d'Olga Zoet
27 d’abril 2024
Teatre Ateneu.   Tàrrega 
Gratuït

OLGA ZOET és un projecte musical que neix de la música d’autor i fa una aposta per tal d’explorar diferents sonoritats amb una mescla entre la música acústica, el pop i l'electrònica. La seva sonoritat i les seves lletres estan dibuixades des de la sensibilitat, la intimitat i l'exploració d’un món oníric que representa un viatge a la profunditat d’allò que ens fa humans.

El seu primer EP, sota el nom ‘Pausa’ i que va sortir durant el setembre de 2021, comprèn quatre cançons que són el resultat de l'experimentació del primer treball d'una artista que acaba d'endinsar-se dins del món musical. Després d'un temps d'aprenentatge damunt i darrere dels escenaris, el desembre de 2022 va sortir el seu primer videoclip que acompanyava un nou single autoproduït: ‘Interestel·lar’. A més, el 2023 ha estat treballant amb el seu segon àlbum que sortirà a la llum aquest 2024.

El projecte d'Olga Zoet compta amb dos anys de trajectòria, on es destaca la seva participació en dues de les beques de Cases de la Música de l’any 2022 i 2023, l'actuació en diferents escenaris, entre ells, el de la Festa Major de Lleida, el seu pas pel Sona9 d'Enderrock, i al Gran Teatre de Xàtiva, on va obtenir el premi a millor cançó en català del certamen Música I Lletra (MiL).

 


Destacats

Activitat familiar 'Juguem a contes'

Activitats familiars ...

Activitat familiar 'Juguem a contes'

Lleida

Presentació del llibre 'Catalunya, plató de cinema'

Conferències ...

Presentació del llibre 'Catalunya, plató de cinema'

Montgai

Lleida celebra el Dia Internacional dels Arxius

Exposicions ...

Lleida celebra el Dia Internacional dels Arxius

Lleida