Festivals   ·   Espectacle   ·   Activitats familiars   ·   Musicals   ·   Dansa

Dansàneu 2024

El festival de Cultures del Pirineu

Dansàneu 2024
Des de 26 de juliol 2024 fins 04 d’agost 2024
Valls d'Àneu.   Esterri d'Àneu 
Gratuït - 25 euros
Comprar entrades Web esdeveniment

El Dansàneu, el Festival de Cultures del Pirineu, té com cada any la dansa, la música i el patrimoni com a eixos vertebradors. Aquest any, en la 33 edició, també se sumarà a la defensa de la llengua catalana amb una presència més que significativa d’artistes procedents de València, les Balears i la Catalunya Nord.

Durant deu intenses jornades, del 26 de juliol al 4 d’agost, l’esdeveniment programarà una trentena d’espectacles (la meitat gratuïts) en quinze pobles dels 22 que conformen la geografia aneuenca. El festival també estrenarà l’exposició Bruixes de dol –que al novembre es podrà veure a l’IEI, a Lleida–, en el marc del sisè centenari de la llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu.

Sol Picó, Montse Colomé, Roger Mas, Joan Isaac, Alidé Sans, els mallorquins Joan Miquel Oliver (Antònia Font), Maria Hein i Júlia Colom; o els valencians Pau Alabajos i Inka Romaní seran alguns dels noms propis d’un cartell també amb IT Dansa, La Ludwig Band, el Trio Marala, el Trio Fortuny & Mal Pelo o Kukai Dantza & Brodas Bros, entre altres.


Destacats

Petits Cinèfils: Del còmic al cinema

Activitats familiars ...

Petits Cinèfils: Del còmic al cinema

Lleida

Concert de Sergio Dalma

Concerts

Concert de Sergio Dalma

Lleida

La vida de Lluís Companys

Exposicions i Galeries ...

La vida de Lluís Companys

Tornabous