Activitats familiars   ·   Circ   ·   Teatre

El Petit Circ Cric inaugura la temporada estiuenca

Amb una gira única que captivarà el Pirineu: 10 setmanes i 10 pobles faran realitat el somni de Tortell Poltrona

El Petit Circ Cric inaugura la temporada estiuenca
Des de 28 de juny 2024 fins 01 de setembre 2024
Diversos indrets de Catalunya.   Abella de la Conca 
Comprar entrades

Entre el proper 28 de juny i l’1 de setembre, Tortell Poltrona i la seva família, la Titat, la Petita Lu, en Bobas i en Joan Grivé faran les maletes per a repartir il·lusió i màgia per a diversos pobles del Pirineu català.

La Ruta Pirineu Estiu del Petit Circ Cric 2024 es repartirà en 10 setmanes i 10 pobles que podran gaudir de tres espectacles d’allò més especials.

Els pobles ens els quals el Petit Circ Cric farà parada per a repartir màgia i il·lusió són Vilaller, Farrera, Bescaran, Lles, Isòvol, Llívia, Ribes de Freser, Llanars, Tortellà i Port de la Selva.

La Petita Lu (Luara Mateu) farà somiar als més petits amb “Històries de la Petita Lu”, un espectacle màgic en el qual explicarà les seves històries i presentarà als seus artistes internacionals i amics captivant als infants.

Com no podia ser d’una altre manera, la programació també comptarà amb un clàssic del Circ Cric, el “Què Bèstia!” d’en Tortell Poltrona. Un  espectacle inspirat en els grans pallassos d’inicis i mitjans del segle XX ple de situacions absurdes i gags que ens faran petar de riure com quan es van crear fa dècades.

Amb “Poltrona Troupe”, veurem a tota la família Poltrona unida i en la seva màxima esplendor. Tortell Poltrona, la Senyoreta Titat (Montserrat Trias), la Petita Lu, en Bobas (Boris Ribas) i en Joan Grivé interpretaran els seus números més emblemàtics.

Les funcions es repartiran durant cada cap de setmana amb el “Què Bèstia!” els divendres i diumenges a les a la tarda, “Històries de la Petita Lu” dissabtes i diumenges a les al matí “Poltrona Troup” la vesprada dels dissabtes.

Més informació:

circcric.com/ca/circ-cric-aquest-circ-es-diferent/


Destacats

Concert de Ferran Palau

Concerts

Concert de Ferran Palau

Lleida

Prehistoscopi: la fira de didàctica de la prehistòria a Solsona

Activitats familiars ...

Prehistoscopi: la fira de didàctica de la prehistòria a Solsona

Solsona

A Reviure

Concerts

A Reviure

Lleida