Exposicions   ·   Exposicions i Galeries   ·   Recital

Exposició immersiva 'Ecos de passions prohibides'

Una immersió a 'La casa de Bernarda Alba', la nova mostra immersiva de l'artista Aida Pallàs Barta

Exposició immersiva 'Ecos de passions prohibides'
Des de 01 de març 2024 fins 30 d’abril 2024
Castell del Remei.   Penelles 

Exposició 'Ecos de passions prohibides: Una immersió a 'La casa de Bernarda Alba', la nova mosra immersiva de l'artista Aida Pallàs Barta.

Es tracta d'una obra multidisciplinària amb un fort component visual que, combinant la fotografia i la poesia, conduirà el públic a una reinterpretació de l'obra teatral de Federico García Lorca, tan vigent gairebé un segle després de la seva confecció.

Els i les assistents recorreran, físicament i metafòrica, els espais interiors de la casa de Bernarda a través de les fotografies de l'Aida Pallàs Barta, tot guiant-se pels haikus del poeta Eduard Batlle Pomar.

La poesia, un gènere molt afí al visual, permet desafiar tots els preceptes alhora que deixa espai per a la figuració de l'espectador. Així doncs, el projecte es presenta com una exposició immersiva on l'espectador pugui endinsar-se fins al cor de l'obra per sentir els murmuris que floten entre línies, el sentit d'allò que perdura i que Lorca es va atrevir a expressar al seu moment costés el que li costés.

Aquesta reinterpretació de l'obra de Lorca, escrita el mateix any del seu assassinat i que avui ressona en termes d'una perspectiva de gènere precoç, ofereix una oportunitat per dialogar de noves formes amb el passat, el present i el futur.

Instagram Aida Pallàs
Web Castell del Remei


Destacats

Del camp a la façana

Activitats familiars ...

Del camp a la façana

Tàrrega

Jornades de la pedra seca a la serra la Llena

Exposicions ...

Jornades de la pedra seca a la serra la Llena

Pobla de Cérvoles, la

Festa de Cultura Popular a l’Ateneu La Baula

Activitats familiars ...

Festa de Cultura Popular a l’Ateneu La Baula

Lleida