Exposicions   ·   Exposicions i Galeries

Exposició individual "Love and Nature" de l'artista Tomiwa Aerobieke

L'exposició es podrà veure fins el dia 29 de juny

Exposició individual "Love and Nature" de l'artista Tomiwa Aerobieke
Des de 04 de juny 2024 fins 29 de juny 2024
Galeria Espai Cavallers.   Lleida 

Love and Nature, la nova exposició de l’Espai Cavallers, acull les obres de l’artista nigerià Tomiwa Arobieke. Presentem un tipus d’art no habitual, un art africà que es mou en la intersecció de la tradició i la modernitat, redefinint el relat d’Àfrica des d’una perspectiva postcolonial. El fet de poder mostrar aquestes obres en un context occidental ens permet entendre d’una forma molt pròpia, real i no-esbiaixada l’agència i la narrativa d’una part d’Àfrica.

Tomiwa Arobieke és un artista visual de creacions captivadores i evocadores. Nascut a l’estat d’Ogun a Nigèria, actualment viu i treballa a la ciutat d’Ibadan. Va estudiar Science Laboratory Technology al Politècnic d’Ibadan, però va descobrir la seva passió per l’art i va emprendre un camí que l’ha consolidat en l’escena artística.

L’art d’en Tomiwa explora les construccions i relacions humanes, oferint als espectadors una finestra cap a l’interior dels seus personatges i de les seves emocions. En les obres hi podem apreciar una narrativa captivadora i un reflex del viatge personal del mateix Tomiwa i de la manera que té de percebre el món. En cada obra s’aprecia la seva habilitat innata de comunicar emocions.

Les obres d’aquest artista, per sobre de tot, emmagatzemen les emocions del mateix i del seu entorn per a transmetre-les a l’espectador. Unes obres que sens dubte generaran un impacte i no deixaran indiferent al públic visitant.

 

Més informació:

galeria@espaicavallers.com

espaicavallers.com


Destacats

Exposició 'Els Tallers del Cercle'

Exposicions

Exposició 'Els Tallers del Cercle'

Lleida

Exposició fotogràfica 'Fet i amagar'

Exposicions ...

Exposició fotogràfica 'Fet i amagar'

Lleida

Projecció pel·lícula: 'Una vida com qualsevol altra'

Projeccions

Projecció pel·lícula: 'Una vida com qualsevol altra'

Lleida