Festes

Festes de Sant Sebastià a la Seu d'Urgell

Programa d'actes

Divendres 19 de gener:

- 20 h.: Pregó d'inici de les festes a càrrec del filòsof Xavier Antich i Valero. Acte obert a tothom. Lloc: Local Social de la Germandat de Sant Sebastià (Carrer Garriga i Massó, 20).

- 21 h.: Tradicional torrada de pa amb allioli codonyat i altres complements. Acte gratuït i exclusiu pels germans. Lloc: Centre Cívic 'El Passseig'.

Dissabte 20 de gener:

- 11 h.: Solemne ofici amb el cant dels goigs en honor de Sant Sebastià i repartiment dels panets beneïts. Acte obert a tothom. Lloc: Catedral de Santa Maria.

- 12 h.: Assemblea General Ordinària. Lloc: Sala de plens de l'Ajuntament urgellenc. Acte exclusiu pels germans.

- 14 h.: Dinar de germanor. Podeu apuntar-vos a l'estanc de Cal Llangort i a través del Germà Major.

- 18 h.: Ball de Sant Sebastià. Lloc: Sala de Festes Guiu, a càrrec del Duet Làser.

Diumenge 21 de gener:

- 17 h.: Tradicional concert de Sant Sebastià, a càrrec dels alumnes del Conservatori de Música dels Pirineus i l'Escola de Música de la Seu d'Urgell. Acte obert a tothom. Lloc: Sala de Sant Domènec.

- 20 h.: Missa en record dels germans confrares difunts. Lloc: Església de la Missió.

Dilluns 22 de gener:

- 20 h.: Conferència 'El cacau i la xocolata. Orígens, tipus, sabors i textures', a càrrec de Roger Vilarrubla Sirvent. A continuació, es farà un tast i degustació. Acte obert a tothom i gratuït. Lloc: Espai Ermengol (C. Major, 8).

Dimarts 23 de gener:

- 20 h.: Conferència i col·loqui 'Com som els catalans?', a càrrec d'Antoni Gelonch Viladegut. Acte obert a tothom i gratuït. Lloc: Espai Ermengol (C. Major, 8).

Dijous 25 de gener:

- 20 h.: Conferència i col·loqui 'Conèixer la lavanda des de l'inici fins a convertir-se en cervesa', a càrrec de Joan Cerdanya. A continuació, tast i degustació. Acte obert a tothom i gratuït. Lloc: Espai Ermengol (C. Major, 8)

Dissabte 27 de gener:

- 16 h.: XII Campionat de botifarra. Inscripcions de 15.30 a 16 hores. Acte obert a tothom. Lloc: Centre Cívic 'El Passeig'.

Diumenge 28 de gener:

- 18 h.: Obra de teatre 'ImproChef', a càrrec de la companyia Inestable Ceretana de Teatre. Acte obert a tothom. Lloc: Teatre La Salle.

 

 


Destacats

9a edició del Festival de Senderisme de la Vall Fosca

Activitats familiars ...

9a edició del Festival de Senderisme de la Vall Fosca

Torre de Cabdella, la

Cicle de Cultura a la Baixa Segarra

Circ ...

Cicle de Cultura a la Baixa Segarra

Vilagrassa

Festa 'Tasta'ns' a Granja Pifarré

Activitats familiars ...

Festa 'Tasta'ns' a Granja Pifarré

Lleida