Activitats familiars   ·   Arts visuals   ·   Espectacle   ·   Festivals   ·   Gastronomia

Food-li Canya arriba a Alcarràs

De la mà del grup de teatre Àtica per deleitar-nos amb el seu festival gastronòmic i d'entreteniment!

Food-li Canya arriba a Alcarràs
Des de 07 de juny 2024 fins 09 de juny 2024
Antigues Escoles de Baix.   Alcarràs 

Els dies 7, 8 i 9 de juny, la plaça de les Escoles de Baix es convertirà en l'epicentre del sabor i la diversió a la regió gràcies al festival Food-li Canya. Aquesta celebració, organitzada pel grup de teatre Àtica, oferirà una experiència única que combina la millor gastronomia en Food-trucks amb música en directe, espectacles i animació infantil.

La variada selecció de Food-trucks promet satisfer els paladars més exigents amb opcions com ara pizzes en forn de llenya, hamburgueses de tot tipus, hot-dogs exòtics i cuina asiàtica, incloent-hi makis, sushi i fideus a l'estil thai, entre d'altres. També hi haurà opcions veganes i per a celíacs, garantint que tothom pugui gaudir de la qualitat i la frescor dels ingredients que seran els protagonistes d'aquesta experiència culinària memorable.

Però això no és tot. Durant la nit, el festival es transformarà en una festa amb música en directe i espectacles per gaudir fins al màxim. Ja han confirmat la seva presència grans artistes com Joan Rovira i la txaranga "Mai Toquem Bé", així com "SAC Espectacles". La diversió està assegurada, especialment sabent que els del grup de teatre Àtica ens sorprendran amb algun dels seus gags d’humor a lo bèstia per partir-nos de riure!

A més, Food-li Canya ha pensat en els més petits de la casa i ha preparat una programació d'animació infantil perquè ells també puguin gaudir de l'experiència.

Més informació:

www.aticateatre.com

@foodlicanya a instagram


Destacats

Alcarràs en Fruit

Activitats familiars ...

Alcarràs en Fruit

Alcarràs

Esbaiola't a Esterri d'Àneu

Dansa ...

Esbaiola't a Esterri d'Àneu

Esterri d'Àneu

'A Boca de Nit' amb Violeta Jazz Quartet

Activitats familiars ...

'A Boca de Nit' amb Violeta Jazz Quartet

Tàrrega