Concerts

Henri Hebert

Presenta el seu últim àlbum en solitari 'Boogie Till I Die'

Henri Hebert
12 de novembre 2023
Cafè del Teatre.   Lleida 
12
Comprar entrades Web esdeveniment

Després d'uns incessants últims anys, en els quals Henri Herbert ha estat vivint a Austin (Texas, USA), on ha tocat en directe pràcticament cada nit – ja sigui en solitari, amb la seva banda americana o acompanyant a altres grans artistes de rock i blues amb les seves bandes – Herbert torna per a presentar el seu últim àlbum en solitari Boogie Till I Die (HH Rècords, 2022).

Nascut a França i iniciat en l'instrument a molt primerenca edat, se li ha comparat amb Jerry Lee Lewis i Albert Ammons, encara que va passar molts dies i moltes nits estudiant i polint el seu propi estil. Va començar la seva carrera musical tocant en pubs, discoteques i bars de tota Europa abans d'unir-se a aquesta poderosa i excitant banda anomenada The Jim Jones Revue el 2011, coescribint i gravant les cançons del magnífic The Savage Heart. Després de diverses gires mundials, The Jim Jones Revue es va dissoldre en 2014 i Herbert va decidir centrar-se en la seva carrera en solitari, component i tocant. Henri sempre està encantat de tornar al país on va fer la seva primera gira en solitari en 2015. 

Si dels seus concerts només es parla meravelles, us podeu imaginar el que serà aquesta pròxima gira per petites i mitjanes sales que aquí us presentem, amb el públic notant pràcticament el seu alè. Els qui li han vist en directe, sigui sol o amb banda, saben del que estem escrivint, perquè no hi ha escenari ni públic que es resisteixi al seu incendiari directe.

Una autèntica màquina fent boogie-woogie i un revisionista del rock and roll aportant-li tints molt personals!


Destacats

Revetlla de Sant Joan a la Partida de Rufea

Activitats familiars ...

Revetlla de Sant Joan a la Partida de Rufea

Lleida

Torna Lagravera Fest a Vinya Núria

Festivals ...

Torna Lagravera Fest a Vinya Núria

Algerri

Fira Tastavins Juneda

Festes ...

Fira Tastavins Juneda

Juneda