Exposicions   ·   Presentacions   ·   Arts visuals   ·   Tallers   ·   Visites guiades   ·   Gastronomia   ·   Xerrada   ·   Col·loqui

Jornades de la pedra seca a la serra la Llena

El 28, 29 i 30 de juny a la Pobla de Cèrvoles

Jornades de la pedra seca a la serra la Llena
Des de 28 de juny 2024 fins 30 de juny 2024
La Pobla de Cérvoles.   Pobla de Cérvoles, la 
Gratuït
Inscripcions al 621 19 03 39
Tots els públics

L’Ajuntament de la Pobla de Cérvoles amb el Consell Comarcal de les Garrigues, l’Oficina jove i els Amics de l’Arquitectura Popular celebraran tres dies d’activitats relacionades amb la construcció de la pedra en sec. 

Començarà el divendres 28 amb la de l’exposició de Tota pedra fa paret i a continuació amb la inauguració de les aquarel·les i gravats de l’artista Eulàlia Espasa.

Dissabte 29, gaudirem de la reconstrucció d’un marge ensulsiat, tast de vins del celler Mas Blanch i Jové,  de la xerrada de Mateu Esquerda La pedra seca i la vinya i a continuació la taula rodona El futur de la construcció de la pedra seca amb Manel Martínez (naturalista i divulgador de patrimoni popular), Rosa Canela (DG de Cultura Popular) Antoni Salvador (Assoc. Pedra Seca i Arquitectura Tradicional) i Mateu Esquerda (Amics Arquitectura Popular).

Acabarem les jornades de sensibilització i reflexió de la pedra en sec el diumenge 30 amb la caminada Parlen les pedres: cabanes, arneres, aljubs, castell i  granja de Cérvoles. Finalitzarem amb un nou tast de vins al Celler Cérvoles


Destacats

Exposició 'Estimat diari'

Exposicions i Galeries

Exposició 'Estimat diari'

Lleida

Cicle Eurítmic a Durro

Activitats familiars ...

Cicle Eurítmic a Durro

Vall de Boí, la

Escenaris singulars 2024

Activitats familiars ...

Escenaris singulars 2024

Lleida