Festivals   ·   Concerts

Primera edició del SISÓ ROCK

Amb les actuacions de Les Llordes, Crim, Siroll! i Ratpenades

Primera edició del SISÓ ROCK
09 de març 2024
Castellserà.   Castellserà 

Primera edició del Sisó Rock, un nou festival de música que neix a Ponent de la mà de Paupaterres Produccions amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castellerà.


El grup local Les Llordes serà l'encarregat d'inaugurar la vetllada amb la seva energia i mala llet, versionant temes del punk espanyol i mostrant algun tema de collita pròpia. Intensitat, joventut i insolència que donaran pas a l’esperadíssima actuació del grup de Tarragona, Crim.


Crim ens colpejarà amb els temes del seu nou disc, Cançons de mort, considerat per la revista musical Mondo Sonoro, el millor disc de hardcore punk estatal de l’any 2023. El grup format l’any 2011 és una de les bandes més reconegudes arreu, realitzant gires internacionals per Europa o els Estats Units i acompanyant bandes tan històriques com The Toy Dolls. Aquest serà l’únic concert a les terres de Ponent de la banda de punk-rock
tarragonina.


Pur i fotut metal des de la Muntanya. Aquest es el lema amb que defineixen Siroll!, el grup de hardcore metal provinents de la Catalunya central. La banda Siroll! amb cinc treballs d’estudi i un últim àlbum, gravat en directe on recopilen el bo i millor de la seva trajectòria, són una de les bandes més dures i contestatàries de l’escena metall en català.


Tancarà la primera edició del festival Sisó Rock, el trio lleidatà de rural-punk, Ratpenades. Tres dones guerreres, sense embuts ni pèls a la llengua que ens oferiran un concert enèrgic, friqui i caòtic. El grup ideal per acabar de rebentar una nit que promet ser boja a Castellserà.


Destacats

Presentació del nou volum de la col·lecció Tast

Presentacions

Presentació del nou volum de la col·lecció Tast

Lleida

Revetlla de Sant Joan a Balaguer

Festes ...

Revetlla de Sant Joan a Balaguer

Balaguer

Tasta l'entorn de Mas de Colom

Activitats familiars ...

Tasta l'entorn de Mas de Colom

Tàrrega