Concerts   ·   Espectacle   ·   Festivals

STICK MEN

Inauguració oficial del JazzTardor

STICK MEN
04 de novembre 2023
Auditori Municipal Enric Granados.   Lleida 
24
Comprar entrades Web esdeveniment

Amb un soroll que traspua virtuositat i una experimentació musical fascinant, els Stick Men estan preparats per inaugurar l'esperat festival JazzTardor de Lleida a l'Auditori Municipal Enric Granados. Aquesta banda de música de fusió i rock progressiu, formada per tres músics llegendaris, Toni Levin, Pat Mastelotto i Markus Reuter, és un fenomen que capta l'essència de la innovació musical.

En el cor de la seva música es troba l'instrument màgic anomenat Chapman Stick, que combina el baix elèctric, la guitarra i el piano, creant un mosaic sonor impressionant. Els Stick Men van ser fundats el 2007 per dos virtuosos del Chapman Stick, Tony Levin i Michael Bernier, i el bateria Pat Mastelotto. Des de llavors, han estat una força influent en l'escena del rock progressiu, oferint un so únic i sorprenent que combina habilitats excepcionals amb una experimentació musical innovadora.

Aquesta fusió audaç de rock, jazz i elements experimentals dóna lloc a un so ric i progressiu que trascendeix els límits tradicionals del gènere. Els seus àlbums notables com "Soup" i "Prog Noir" han rebut elogis de la crítica i han guanyat admiradors d'arreu del món.

A més, els concerts en viu dels Stick Men són una experiència única, ja que la seva energia i habilitat a l'escenari són palpables. Amb gires arreu del món, aquest trio musical deixa una empremta inesborrable en cada ciutat que tenen l'oportunitat de conquerir.

En resum, els Stick Men són una banda de rock progressiu que captiva l'audiència amb la seva excel·lència musical, la seva instrumentació innovadora i la seva capacitat per explorar noves dimensions musicals. La seva influència en la música progressiva és indiscutible, i continuen marcat el camí mentre deixin la seva empremta en la història del rock. No us perdeu aquesta oportunitat d'immergir-vos en el seu món musical únic i emocionant a la inauguració del festival JazzTardor de Lleida.

Esdeveniments relacionats

JazzTardor 23
JazzTardor 23

Lleida


Destacats

Espectacle 'Mestres de la Màgia'

Activitats familiars ...

Espectacle 'Mestres de la Màgia'

Lleida

'A Boca de Nit' amb Marcel Fabregat

Activitats familiars ...

'A Boca de Nit' amb Marcel Fabregat

Tàrrega

Exposició 'Còmic. Somnis i història'

Exposicions

Exposició 'Còmic. Somnis i història'

Lleida