Activitats familiars   ·   Espectacle   ·   Teatre

Teatre familiar 'Safari'

A càrrec de la companyia La Baldufa

Teatre familiar 'Safari'
15 de setembre 2024
Durro.   Vall de Boí, la 
Gratuït

Teatre familiar 'Safari' a càrrec de la companyia La Baldufa, un espectacle que conserva els dos protagonistes d''Embolic a la Granja': en Pinyot i en Carabassot, que en aquesta ocasió expliquen el conflicte en què s’han trobat immersos a la sabana, on s’han desplaçat després d’haver rebut la notícia que els advertia de la misteriosa desaparició del lleó. 

Un espectacle adreçat de nou als més petits, que tracta el bullying de tal manera que les nenes i els nens poden entendre les seves amenaces a partir del comportament dels personatges de l'obra. 

Edat recomanada: a partir de 3 anys

Sinopsi: 

En Pinyot i en Carabassot es troben immersos a la sabana per resoldre la misteriosa desaparició del lleó. En la seva tasca d’investigació interpel·len la girafa, el mico, l’elefant, el cocodril… i en plena aventura, topen amb el lleó, capmoix i pensarós, que no sap rugir. 

Amb la ferma voluntat de resoldre el cas i donar-li un cop de mà, els intrèpids investigadors de La Baldufa miren d’esbrinar quins són els motius d’aquest pesar. Per què el cocodril s’entesta a ultratjar el lleó, que no sap rugir? Per què la resta d’animals també s’entossudeix en fer-li la guitza? Què caldrà fer perquè el rei de la sabana s’envalenteixi?

Més informació: 

Instagram Pupaterres Produccions
Web Vall de Boí
Web La Baldufa Teatre

 

 


Destacats

Exposició 'Còmic. Somnis i història'

Exposicions

Exposició 'Còmic. Somnis i història'

Lleida

Exposició 'Arrels i horitzons. Més d'un segle d'art'

Exposicions ...

Exposició 'Arrels i horitzons. Més d'un segle d'art'

Lleida

Espectacle 'Road to Hell'

Musicals ...

Espectacle 'Road to Hell'

Lleida