Teatre

'Trash!'

Companyia Yllana

'Trash!'
23 de febrer 2024
Teatre Ateneu.   Tàrrega 
De 6 a 10 €, segons localitat
Autoria: Yllana y Töthem. Direcció: Yllana. Dirección artística: David Ottone. Música: Töthem Company. Intèrprets: Bruno Alves, Frank Mark, Gorka Gozález, Miguel Ángel Pareja.

Trash! és un espectacle vital i energètic sobre les possibilitats del reciclatge a través de la percussió, el moviment i l'humor. Es desenvolupa en un centre de reciclatge d'escombraries, on 4 imaginatius operaris donen nous usos a tota mena de deixalles, fent-nos reflexionar sobre l'excés de consumisme de la nostra societat.
Un espectacle que transmet vitalitat amb la poderosa energia de les coreogràfiques percussions fetes amb instruments inversemblants extrets de molts diversos elements i objectes de rebuig: ampolles de plàstic, bidons de tota mena, la galleda de fregar i el mateix pal de fregar, el casc d'operari, bombones de butà, paraigües, pilotes, caixes d'eines, botzines, bosses d'escombraries… o el propi cos dels actors.

La companyia Yllana, molt coneguda del públic targarí, s’uneix a Töthem Comany, formada per artistes multidisciplinars que han treballat en companyies com Mayumaná, Toompak, Loop, The Taps, Monkey o Yllana, per crear la seva òpera prima Trash!
Una proposta amb percussió d’alt voltatge plena d'energia, música i humor.
 


Destacats

Exposició 'La Ciutat dels Infants'

Activitats familiars ...

Exposició 'La Ciutat dels Infants'

Seu d'Urgell, la

Exposició 'Viatge a l'interior'

Exposicions

Exposició 'Viatge a l'interior'

Agramunt

Concert de Lorenzo Santamaría

Espectacle

Concert de Lorenzo Santamaría

Lleida