Activitats familiars   ·   Màgia   ·   Dansa   ·   Espectacle   ·   Musicals

Nit d'estiu al Caixaforum

Plena de propostes estimulants i diverses, dirigides a tots els públics, amb la cultura com a protagonista

Nit d'estiu al Caixaforum
10 de juliol 2024
CaixaForum Lleida.   Lleida 

La Fundació ”la Caixa” presenta la programació d’una nit molt especial a CaixaForum Lleida en què convida els visitants a viure una experiència cultural única. La cita tindrà lloc el 10 de juliol a partir de les 19 h i inclou una programació plena de propostes estimulants i diverses, dirigides a tots els públics, amb la cultura com a protagonista.

 

D’aquesta manera, CaixaForum Lleida oferirà al visitant una incitativa interdisciplinar amb un espectacle al carrer; un taller de percussió; un espectacle d’ il·lusionisme; un concert en format trio, i una instal·lació sonora. L’objectiu és que el públic pugui gaudir amb diverses disciplines culturals i amb propostes participatives on les activitats s’aniran succeint i omplint els espais i sales del centre cultural i també part de l’avinguda de Blondel de la ciutat.

Amb aquesta proposta que es concentra en una nit, el centre cultural presenta una programació estimulant i eclèctica, que completarà la proposta expositiva del centre, protagonitzada per Còmic. Somnis i història.

 

D’aquesta manera, el públic podrà gaudir de la mostra d’una manera diferent amb la iniciativa «Cromatismes sonors. Música per a una exposició», que convida a recórrer l’exposició amb uns auriculars per escoltar una selecció musical suggeridora preparada per a l’ocasió. Els visitants podran escollir el cromatisme sonor que prefereixin: blau per a una

playlist més introspectiva, vermell per a una de més enèrgica o verd per a una amb més ànim explorador. Com si fos una silent disco, connectarà tots els visitants mentre descobreixen l’exposició sota ritmes compartits, alhora que transformarà l’experiència personal de la visita.

 

Durant aquesta Nit d’Estiu, CaixaForum Lleida obrirà fins a les 23 h.

Més informació:

Mercè Espuny
679 730 945
m.espuny@romanrm.com


Destacats

Presentació d'un nou número de la revist Plec

Presentacions

Presentació d'un nou número de la revist Plec

9a edició del cicle de música 'La Pedra Parla'

Concerts ...

9a edició del cicle de música 'La Pedra Parla'

Vallbona de les Monges

Dansàneu 2024

Festivals ...

Dansàneu 2024

Esterri d'Àneu