Concerts   ·   Cicles   ·   Espectacle

PONENT DIXIE

JazzTardor 2023 - Concert de Joves Talents Lleidatans

PONENT DIXIE
04 de novembre 2023
Auditori de Cervera.   Cervera 
Entrada gratuïta
Web esdeveniment

Una agrupació que reuneix a músics emergents de Lleida, joves talents que prometen impulsar la nostra escena de jazz del futur. La Ponent Dixie és un projecte que va veure la llum a principis del 2022 i està format per un grup de joves estudiants de música provinents de diverses acadèmies de Lleida. Amb edats compreses entre els 19 i els 16 anys, ofereixen una refrescant perspectiva del jazz clàssic, fusionant-ho amb les seves variades influències musicals.

Basant-se en la música de Nova Orleans dels anys 20 i 30 com a fonament, el seu espectacle es centra en una reinterpretació d’estàndards clàssics, tot evitant formalismes i amb l’objectiu de crear una experiència musical ballable i desenfadada. Han participat en esdeveniments com el concurs Alpitalent i el festival Circpicat d’arts escèniques, a més de col·laborar en la banda sonora de la aclamada pel·lícula “Alcarràs”. A més, els membres d’aquesta formació són presència habitual en les jams organitzades en diversos espais de la ciutat.

La Ponent Dixie sorgeix com una promesa vibrant i innovadora en l’escena musical lleidatana, prometent enriquir el panorama del jazz amb la seva passió, energia i diversitat musical.

Esdeveniments relacionats

JazzTardor 23
JazzTardor 23

Lleida


Destacats

Talarn Music Experience

Concerts ...

Talarn Music Experience

Talarn

Exposició "Caricatures de Matías Tolsà"

Exposicions

Exposició "Caricatures de Matías Tolsà"

Lleida

Cicle 'Estiu en viu'

Activitats familiars ...

Cicle 'Estiu en viu'

Lleida