Teatre

Teatre 'La dona fantasma'

Espectacle teatral 'La dona fantasma', el tretzè de les T de Teatre

Teatre 'La dona fantasma'
27 d’octubre 2024
Teatre de La Llotja.   Lleida 
20€ general | 18€ Amic/ga de LaTemporada
Fitxa tècnica: Autoria i direcció: Mariano Tenconi Blanco Traducció: Sergi Belbel Intèrprets: Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla i Àgata Roca Músics: Joan Palet i Rafel Plana
Comprar entrades

Espectacle teatral 'La dona fantasma', el tretzè de les T de Teatre, una comèdia delirant i excessiva, una sàtira immoral sobre la moral, una revisió sobre la funció de la ficció, un retorn a la infància, al primer amor, al moment en què tot era possible, com en el teatre. 

Sinopsi: 

La dona fantasma gira al voltant de quatre mestres a finals dels anys setanta. Porten una vida intensa i melancòlica, marcada per la cura dels pares i dels fills, pels desenganys amorosos i pels desafiaments que els provoquen les seves alumnes. L’extraordinari irromp en aquesta quotidianitat esglaiadora: una dona fantasma.

L’aparició del fantasma és la porta d’entrada a un altre món: el del passat, el de la memòria. La ficció per explicar l’impossible. El teatre com a sessió d’espiritisme. El teatre com a artefacte de memòria. De fantasmes, d’espectres, de morts que parlen; de tot això està feta la història, i de tot això està fet el teatre.

Què és ser un fantasma? Només el teatre ho pot respondre.

Més informació: 

Web La Temporada
Web La Llotja
Web T de Teatre

 

 


Destacats

Concert Renaldo i Clara

Concerts ...

Concert Renaldo i Clara

Bellpuig

Cicle Eurítmic a Durro

Activitats familiars ...

Cicle Eurítmic a Durro

Vall de Boí, la

A Reviure

Concerts

A Reviure

Lleida